🌐Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkilerde Yol Almak: Mustafa Onat MENDİL 🎙️

🌐 Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkilerde Yol Almak Söyleşisi Gerçekleşti! 🎙️

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Kulübü olarak düzenlediğimiz “Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkilerde Yol Almak” söyleşisi,
19 Aralık Salı günü saat 13.00’da E 1012 sınıfında gerçekleşti. Üniversitemizin 2021 Yılı Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezun öğrencisi değerli konuğumuz Mustafa Onat MENDİL, mezuniyet sonrası kariyer, iş fırsatları, sivil toplum kuruluşları işe alım süreçleri, Dışişleri Bakanlığı, Kaymakamlık ve kamu sınav süreçleri hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Bu özel etkinlikte bir araya gelerek kariyerimi ze değerli katkılarda bulunan Mustafa Onat MENDİL’e teşekkür etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Söyleşiye katılan tüm öğrencilere ve destek veren herkese teşekkür ederiz.

Daha fazla etkinlik ve güncel haberler için kulüp internet sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın! 🚀

Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin